nyheder : februar 2023

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Del på email

Chambers Global: top ranking inden for erhvervslivets Dispute Resolution

Advokat René Offersen er påny anerkendt som en af de absolut førende procesadvokater med fokus på rets- og voldgiftssager for erhvervslivet.

Chambers er måske det mest respekterede blandt de helt få ranking-institutter, der alle har hjemsted i London, og som derfor også ifølge René Offersen tiltrækker sig opmærksomhed i miljøet, når den årlige evaluering kommer:

“Serviceringen af ranking-institutterne med dokumentation opleves vist af alle advokater som en byrde, men man undgår ikke at forholde sig til dem på en kvalificeret måde, hvis man vil tages i betragtning til internationale advokatopgaver for erhvervslivet, for deres bedømmelser læses af alle. Man kan godt argumentere mod deres resultater, men helt forkert er de omvendt aldrig”.

Ved rankingen under Dispute Resolution er det primært konfliktløsningen for erhvervslivet, der tæller, da det er den type advokatrådgivning, der er relevant for Chambers Globals publikum.

Læs mere hos Chambers Global her.

seneste nyheder

marts 2023

Klimabevægelsen har siden 2021 ført en retssag mod Transportministeriet og By & Havn for ikke at have lavet en fyldestgørende klima- og miljøundersøgelse af Lynetteholm-projektet