Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Del på email

personer

Mette Appel Skjolden

Mette Appel Skjolden er advokatfuldmægtig. Hun arbejder overvejende med retssager, hvor hun dels bistår med løsning af konkrete opgaver i større komplekse retssager, dels selvstændigt varetager egnede sager. Hendes arbejde udføres i nært samarbejde med advokaterne.

Inden Mette Appel Skjolden kom til o:c, var hun først i en årrække på Institut for Menneskerettigheder, hvor hun sluttede som sekretariatsleder i instituttets internationale afdeling, derefter var hun institutkoordinator hos IT-Universitet. Hos Institut for Menneskerettigheder var hun bl.a. projektleder for IMR’s Vestafrika program, IMR’s program i Yemen og partnerskabsprojektet for the General Secretariat for Legal and Judicial reform om retssektor-reformen i Cambodja. Hun har betydelig international erfaring.

Mette Appel Skjolden er juridisk kandidat årgang 2007 fra Københavns Universitet. Hun har efterfølgende erhvervet undervisningserfaring fra undervisning i Individets Grundlæggende Rettigheder på Københavns Universitet og på Politiskolen om menneskerettigheder. Hun er certificeret i Prince2 Foundation og Projektstyring i praksis.

 

Jonas Christoffersen

Jonas Christoffersen

Advokat, dr.jur.

mail: jc@oclaw.dk

telefon: +45 41 23 88 61

René Offersen

René Offersen

Advokat

mail: rof@oclaw.dk

telefon: +45 51 37 22 13

Anna Thorlacius-Ussing

advokatfuldmægtig

mail: atu@oclaw.dk

telefon: +45 51 70 86 88

Mette Appel Skjolden

advokatfuldmægtig

mail: mas@oclaw.dk

Lene Grønne

Lene Grønne

advokatsekretær

mail: lgr@oclaw.dk

Christina Frilund Jensen

Christina Frilund Jensen

Trainee

mail: cfj@oclaw.dk

Pernille Kloster

Trainee

mail: pkl@oclaw.dk