nyheder : september 2024

Danske Advokater: Retssikkerhedens Dag 2024

Den 26. september 2024 gennemfører Danske Advokater Retssikkerhedens Dag på Nationalmuseet. Advokat René Offersen har som medlem af Danske Advokaters Retssikkerhedsudvalg deltaget i forberedelsen af arrangementet:

“Tanken er at samle advokater, forskellige fagfolk og beslutningstagere med det formål at styrke retssikkerheden. Danske Advokater samler konferencens input til konkrete løsningsforslag, så alle kan bruge konferencen i deres videre arbejde”, siger han.

René Offersen skal facilitere en workshop om Råd og Nævn & Retssikkerhed. Arbejdet skal ske efter oplæg i plenum af lektor, dr. jur. Rasmus Grønved Nielsen, hvis oplæg præsenteres sådan:

“Nævnene har stor betydning for borgere og virksomheders retssikkerhed. Til trods herfor er feltet stedmoderligt behandlet i den juridiske teori og underbelyst i den offentlige debat. Indlægget vil rammesætte den overordnede problemstilling og præsentere centrale juridiske og retspolitiske spørgsmål som grundlag for en oplyst debat.”

seneste nyheder

oktober 2024

Procesbevillingsnævnet har den 2. oktober 2024 meddelt tilladelse til, at varetægtsfængslingen af Paul Watson den 15. august 2024 indbringes for Højesteret. Advokat Jonas Christoffersen forklarer:

september 2024

Den 26. september 2024 gennemfører Danske Advokater Retssikkerhedens Dag på Nationalmuseet. Advokat René Offersen har som medlem af Danske Advokaters Retssikkerhedsudvalg deltaget i forberedelsen af