nyheder : februar 2020

advokatfuldmægtig søges

Vi søger en advokatfuldmægtig – gerne med nogen erfaring – med tiltrædelse hurtigst muligt, helst den 1. maj 2020.

offersen : christoffersen er et nystartet advokatfirma, der har fokus på principielle og komplekse retssager samt på rådgivning af høj kvalitet inden for vores specialer, hvilket du kan læse nærmere om her på hjemmesiden.

Du bliver en del af et advokatfirma, der lægger vægt på værdierne kvalitet, etik og generøsitet. Vi har høje faglige ambitioner, så du skal være indstillet på, at du bliver uddannet på et højt niveau, og at du vil blive indført i vores måde at være advokater på.

Vi vil sikre dig en advokatuddannelse, hvor du får et selvstændigt ansvar med betydelig alsidighed i opgaverne. Vi har ikke store afdelinger, hvor du er låst fast i rotationsordninger, men til gengæld får du dyb indsigt i, hvad det kræver at etablere og drive selvstændig advokatvirksomhed.

Vi lægger vægt på, 

at​ du har gode juridiske færdigheder,

at ​du kan stå inde for vores værdier, 

at ​du har interesse for juraen og samfundet, 

at ​du har lyst til at udvikle dig og

at ​du er omgængelig og har gode samarbejdsevner.

Hvis du vil søge stillingen, skal du sende en e-mail til oc@oclaw.dk senest den 19. marts 2020 vedlagt motiveret ansøgning, curriculum vitae, udtalelser og karakterudskrift. 

Du er velkommen til at ringe og tale med os, inden du søger.

seneste nyheder

november 2023

P1-programmet Hjernekassen satte i udsendelsen den 14. november 2023 fokus på advokater. I udsendelsen medvirkede advokat René Offersen og Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton. Det

september 2023

Danske Advokater ønsker at bidrage mere til debatten om retssikkerhed, og har derfor nedsat et egentligt retssikkerhedsudvalg med formand Jesper Rothe som formand. Advokat René