nyheder : februar 2021

advokatfuldmægtig søges

Vi søger en advokatfuldmægtig til vores kontor i indre by med tiltrædelse efter aftale, f.eks. den 1. maj 2021.

offersen : christoffersen har fokus på principielle og komplekse retssager samt på rådgivning af høj kvalitet inden for vores specialer, hvilket du kan læse nærmere om her på hjemmesiden.

Du bliver en del af et advokatfirma, der lægger vægt på værdierne kvalitet, etik og generøsitet. Vi har høje faglige ambitioner, så du skal være indstillet på, at du bliver uddannet på et højt niveau, og at du vil blive indført i vores måde at være advokater på.

Vi vil sikre dig en advokatuddannelse, hvor du får et selvstændigt ansvar med betydelig alsidighed i opgaverne. Vi har ikke store afdelinger, hvor du er låst fast i rotationsordninger, men til gengæld får du dyb indsigt i, hvad det kræver at drive advokatvirksomhed.

Vi lægger vægt på,
at du har gode juridiske færdigheder,
at du har relevant erfaring,
at du kan stå inde for vores værdier,
at du har interesse for juraen og samfundet,
at du har lyst til at udvikle dig og
at du er omgængelig og har gode samarbejdsevner.

Hvis du vil søge stillingen, skal du sende en e-mail til job@oclaw.dk senest den 15. marts 2021 vedlagt kortfattet motiveret ansøgning, curriculum vitae, karakterudskrift og evt. udtalelser.

Du er velkommen til at ringe til advokatfuldmægtig Anna Thorlacius-Ussing på 51708688 eller advokat Jonas Christoffersen på 41238861 for at høre mere om stillingen, inden du søger.

seneste nyheder

april 2024

København er i august 2024 vært for det 43. nordiske juristmøde. Juristmøderne har været afholdt normalt hvert tredje år siden 1872, kun afbrudt af verdenskrigene

april 2024

o:c repræsenter Klimabevægelsen i den principielle retssag om anlægget af den kunstige halvø Lynetteholm i Københavns Nordhavn. Sagen handler om, hvordan myndighederne skal vurdere klimaaftrykket