nyheder : august 2021

AdvokatWatch: “Engageret advokat fuld af temperament skal forsvare Støjberg med næb og kløer“

Fagmediet AdvokatWatch indledte den 6. august 2021 en serie, hvor advokaterne i rigsretssagen mod fhv. minister Inger Støjberg portrætteres.

Som den første advokat René Offersen:

“René Offersen er allermest glad for arbejdet som advokat, når han vågner en morgen, hvor det går løs i en stor retssag, som har fyldt meget.

“Jeg har brugt så meget tid på at forberede mig, at det begynder at hænge mig ud af halsen, men fornemmelsen, når det snart går løs, og jeg kan mærke, jeg er velforberedt, har jeg det rigtig godt med,” siger den erfarne advokat, der har hundredvis af hovedforhandlinger under bæltet.””

René Offersens ven siden studietiden, specialkonsulent i Skatteministeriet Kim Lundgaard Hansen har bidraget til portrættet:

“”Hans egne holdninger til, hvordan livet gerne skal være, betyder meget for hans velvære. Han skal have det godt. Han skal have plads til sit engagement. René kan ikke fungere, hvis ikke han gør det, som han gerne vil,” lyder det fra Kim Lundgaard Hansen, der synes, at det er “enormt fedt”, at vennen skal være en del af rigsretssagen.

“Det er sådan noget, man virkelig drømmer om at få lov til, når man er, som René er,” siger han.”

Artiklen kan læses her: https://advokatwatch.dk/Advokatnyt/Karriere/article13096948.ece

seneste nyheder

november 2023

P1-programmet Hjernekassen satte i udsendelsen den 14. november 2023 fokus på advokater. I udsendelsen medvirkede advokat René Offersen og Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton. Det

september 2023

Danske Advokater ønsker at bidrage mere til debatten om retssikkerhed, og har derfor nedsat et egentligt retssikkerhedsudvalg med formand Jesper Rothe som formand. Advokat René