nyheder : maj 2023

ATP: Investor­o­p­lys­ning bør trumfe salgshensyn ved børsno­te­ringer

Tomas Krüger Andersen, underdirektør og Head of Legal i ATP, og Mikkel Svenstrup, investeringsdirektør i ATP, skriver i Børsen, at der mangler gode standarder for, hvordan et børsprospekt udformes i Danmark. Selvom der ikke er tvivl om, at man efter de eksisterende regler og de i praksis fastlagte processer kan lave gode prospekter, som sætter investorerne i stand til at træffe investeringsbeslutninger på et oplyst grundlag.

Om baggrunden for behovet: “Der er ingen tvivl om, at der i dag laves et stort og grundigt arbejde i forbindelse med danske børsnoteringer. Spektakulære sager som Hafnia-, Bank Trelleborg- og OW Bunker-sagerne viser imidlertid, at der kan komme prospektansvarssager i kølvandet på børsnoteringer.”

I OW Bunker-sagen om prospektansvar repræsenterer offersen:christoffersen sammen med DLA Piper de institutionelle investorer. Hovedforhandling i Østre Landsret påbegyndes i efteråret 2024.

Kronikken kan læses her

seneste nyheder

april 2024

København er i august 2024 vært for det 43. nordiske juristmøde. Juristmøderne har været afholdt normalt hvert tredje år siden 1872, kun afbrudt af verdenskrigene

april 2024

o:c repræsenter Klimabevægelsen i den principielle retssag om anlægget af den kunstige halvø Lynetteholm i Københavns Nordhavn. Sagen handler om, hvordan myndighederne skal vurdere klimaaftrykket