nyheder : maj 2023

ATP: Investor­o­p­lys­ning bør trumfe salgshensyn ved børsno­te­ringer

Tomas Krüger Andersen, underdirektør og Head of Legal i ATP, og Mikkel Svenstrup, investeringsdirektør i ATP, skriver i Børsen, at der mangler gode standarder for, hvordan et børsprospekt udformes i Danmark. Selvom der ikke er tvivl om, at man efter de eksisterende regler og de i praksis fastlagte processer kan lave gode prospekter, som sætter investorerne i stand til at træffe investeringsbeslutninger på et oplyst grundlag.

Om baggrunden for behovet: “Der er ingen tvivl om, at der i dag laves et stort og grundigt arbejde i forbindelse med danske børsnoteringer. Spektakulære sager som Hafnia-, Bank Trelleborg- og OW Bunker-sagerne viser imidlertid, at der kan komme prospektansvarssager i kølvandet på børsnoteringer.”

I OW Bunker-sagen om prospektansvar repræsenterer offersen:christoffersen sammen med DLA Piper de institutionelle investorer. Hovedforhandling i Østre Landsret påbegyndes i efteråret 2024.

Kronikken kan læses her

seneste nyheder

oktober 2024

Gennem to årtier har Danske Advokater udbudt voldgiftsdommeruddannelsen omfattende tre moduler. Deltagerne opnår certificering, der tillægges betydning af Voldgiftsinstituttet ved udpegning af voldgiftsdommere i konkrete

oktober 2024

Procesbevillingsnævnet har den 2. oktober 2024 meddelt tilladelse til, at varetægtsfængslingen af Paul Watson den 15. august 2024 indbringes for Højesteret. Advokat Jonas Christoffersen forklarer: