nyheder : maj 2023

ATP: Investor­o­p­lys­ning bør trumfe salgshensyn ved børsno­te­ringer

Tomas Krüger Andersen, underdirektør og Head of Legal i ATP, og Mikkel Svenstrup, investeringsdirektør i ATP, skriver i Børsen, at der mangler gode standarder for, hvordan et børsprospekt udformes i Danmark. Selvom der ikke er tvivl om, at man efter de eksisterende regler og de i praksis fastlagte processer kan lave gode prospekter, som sætter investorerne i stand til at træffe investeringsbeslutninger på et oplyst grundlag.

Om baggrunden for behovet: “Der er ingen tvivl om, at der i dag laves et stort og grundigt arbejde i forbindelse med danske børsnoteringer. Spektakulære sager som Hafnia-, Bank Trelleborg- og OW Bunker-sagerne viser imidlertid, at der kan komme prospektansvarssager i kølvandet på børsnoteringer.”

I OW Bunker-sagen om prospektansvar repræsenterer offersen:christoffersen sammen med DLA Piper de institutionelle investorer. Hovedforhandling i Østre Landsret påbegyndes i efteråret 2024.

Kronikken kan læses her

seneste nyheder

september 2023

Danske Advokater ønsker at bidrage mere til debatten om retssikkerhed, og har derfor nedsat et egentligt retssikkerhedsudvalg med formand Jesper Rothe som formand. Advokat René

september 2023

Advokat René Offersen medvirker som paneldeltager på Djøf Advokat-dagen 2023 den 27. oktober 2023 i Brøndsalen på Frederiksberg. Formanden for Djøf Advokat, advokat Rasmus Tingholm,