nyheder : januar 2023

Berlingske: “Deres navn får folk til at trække på smilebåndet. Men deres sager er blandt de mest opsigtsvækkende og spektakulære i nyere tid”

Navnet offersen:christoffersen lyder nemlig rigtig nok som en hilsen fra halvfemserne og sagførernes tid, men det har virket og har været med til at give tre spændende år, siden advokatfirmaet blev etableret i 2020, sådan som det fremgår af det generøse interview med advokat Jonas Christoffersen og advokat René Offersen på hele fire sider i Berlingske den 14. januar 2023.

Temaerne for interviewet fremgår af underrubrikken:

“Deres samarbejde begyndte med en kortfattet sms. Tre år senere har advokaterne René Offersen og Jonas Christoffersen været involveret i tre af de mest bemærkelsesværdige sager i dansk politik. Nu fortæller de om at forsvare Inger Støjberg i Rigsretten, om et overraskende møde med Lars Findsen, og hvorfor debatten om minksagen udviklede sig »kugleskørt«.”

Ifølge advokat René Offersen tegner år fire også til at blive spændende med betydningsfulde opgaver i bogen som Claus Hjorts FE-sag, Niels Holck og Indien, international voldgiftsdommeropgave i Haag, principiel sag for Landbrug & Fødevarer i Højesteret, Klimabevægelsen om Lynetteholm og i landsretten for pensionskasserne om prospektansvar for OW Bunker.

Advokat Jonas Christoffersen tilføjer: “Og i torsdags kunne vi byde velkommen til advokat, Ph.d. Sune Klinge, som vi forventer os meget af, for Sune er en rutineret og stærk faglig profil, der passer perfekt ind.”

Artiklen i Berlingske kan læses her.

seneste nyheder

februar 2024

MEXICO er det første mellemamerikanske land med et advokatfirma i Libralex. Hvilket DeForest Abogados disse dage kvitterer for med et generøst arrangement, der 22. februar

februar 2024

Advokat René Offersen er på ny indplaceret blandt de fem højest rankede advokater af Chambers Global 2024. Chambers skriver: “René Offersen of offersen:christoffersen is a