nyheder : januar 2023

Berlingske: “Deres navn får folk til at trække på smilebåndet. Men deres sager er blandt de mest opsigtsvækkende og spektakulære i nyere tid”

Navnet offersen:christoffersen lyder nemlig rigtig nok som en hilsen fra halvfemserne og sagførernes tid, men det har virket og har været med til at give tre spændende år, siden advokatfirmaet blev etableret i 2020, sådan som det fremgår af det generøse interview med advokat Jonas Christoffersen og advokat René Offersen på hele fire sider i Berlingske den 14. januar 2023.

Temaerne for interviewet fremgår af underrubrikken:

“Deres samarbejde begyndte med en kortfattet sms. Tre år senere har advokaterne René Offersen og Jonas Christoffersen været involveret i tre af de mest bemærkelsesværdige sager i dansk politik. Nu fortæller de om at forsvare Inger Støjberg i Rigsretten, om et overraskende møde med Lars Findsen, og hvorfor debatten om minksagen udviklede sig »kugleskørt«.”

Ifølge advokat René Offersen tegner år fire også til at blive spændende med betydningsfulde opgaver i bogen som Claus Hjorts FE-sag, Niels Holck og Indien, international voldgiftsdommeropgave i Haag, principiel sag for Landbrug & Fødevarer i Højesteret, Klimabevægelsen om Lynetteholm og i landsretten for pensionskasserne om prospektansvar for OW Bunker.

Advokat Jonas Christoffersen tilføjer: “Og i torsdags kunne vi byde velkommen til advokat, Ph.d. Sune Klinge, som vi forventer os meget af, for Sune er en rutineret og stærk faglig profil, der passer perfekt ind.”

Artiklen i Berlingske kan læses her.

seneste nyheder

april 2024

København er i august 2024 vært for det 43. nordiske juristmøde. Juristmøderne har været afholdt normalt hvert tredje år siden 1872, kun afbrudt af verdenskrigene

april 2024

o:c repræsenter Klimabevægelsen i den principielle retssag om anlægget af den kunstige halvø Lynetteholm i Københavns Nordhavn. Sagen handler om, hvordan myndighederne skal vurdere klimaaftrykket