nyheder : januar 2021

Copenhagen Arbitration Day aflyses som følge af Covid-19

ICC Danmark og Voldgiftsinstituttet har måttet skrinlægge planerne om at gennemføre Copenhagen Arbitration Day i 2021, der skulle have sat fokus på The Arbitrator and the law. Førende internationale og danske profiler havde givet tilsagn om at bidrage som indlægsholdere, herunder Chair of ICC Commission and Arbitration Carita Wallgren-Lindholm (FIN), QC Clare Ambrose (UK), professor Giudutta Cordero-Moss (N), højesteretsdommer Jens Kruse Mikkelsen og professor Mads Bryde Andersen, Københavns Universitet.

René Offersen, der co-chair CAD sammen med Voldgiftsinstituttets generalsekretær Steffen Pihlblad, er ærgerlig over aflysningen: ”Med regeringens nødvendige forlængelse af de skærpede forholdsregler vedrørende Covid-19 blev det definitivt, at det ikke i 2021 er muligt at gennemføre et ambitiøst internationalt arrangement i den størrelse, som CAD har fået. Vi har overvejet webbaserede alternativer, men har konkluderet, at det rigtige er at vende tilbage i 2022 med et godt og attraktivt program, der kan være med til at fremme interessen for Danmark som aktør i den internationale voldgift:”

o:c har fokus på international voldgift og har kompetence og rutine inden for specialet.

seneste nyheder

maj 2024

Advokat René Offersen er af Sagførernes Auktioners Legat blevet tildelt et uansøgt hæderslegat på kr. 20.000 som anerkendelse af hans indsats for at løfte advokatstanden.