nyheder : september 2022

Danske Advokaters kongres: oplæg om Corona og Rigsretten

offersen:christoffersen var rigt repræsenteret under behandlingen af de retspolitiske temaer på Danske Advokaters kongres den 23. september 2022 på Valencia.

offersen deltog i en samtale med advokat Anne Birgitte Gammeljord om rigsretssagen i et demokratisk perspektiv. Samtalen faciliteredes af Danske Advokaters kommunikationschef Søren Andersen.

christoffersen holdt oplæg om coronaindgrebene og retsstaten. Han fokuserede på regeringsmagten, domstolene, ytringsfriheden og minksagen.

Politisk rådgiver Morten Jarlbæk Pedersen, PhD, skriver på LinkedIn under overskriften ‘stof til eftertanke’: “Vi kom forbi både ministeransvar, rigsret, retsstatens levned under corona og andet. Emner vi nok diskuterer, men nok sjældent diskuterer med en ildhu og på et niveau, som jeg oplevede i dag.”

På kongressen valgtes advokat Jesper Rothe fra Bech-Bruun til at efterfølge advokat Jørgen Kjergaard Madsen fra Kromann Reumert som formand for advokaternes interesseorganisation.

seneste nyheder

april 2024

København er i august 2024 vært for det 43. nordiske juristmøde. Juristmøderne har været afholdt normalt hvert tredje år siden 1872, kun afbrudt af verdenskrigene

april 2024

o:c repræsenter Klimabevægelsen i den principielle retssag om anlægget af den kunstige halvø Lynetteholm i Københavns Nordhavn. Sagen handler om, hvordan myndighederne skal vurdere klimaaftrykket