nyheder : november 2021

Danske Advokaters voldgiftsdommeruddannelse 2022

Der er åbnet for tilmelding til voldgiftsdommeruddannelsen 2022, og der gives rabat på 10 % ved tilmelding inden den 31. december.

Advokat René Offersen har i en årrække været medansvarlig for afviklingen af modulet om international voldgift, hvor han har særlig kompetence fra sit virke i ICC International Court of Arbitration og udpegninger som voldgiftsdommer i internationale voldgiftssager.

Om voldgiftsdommeruddannelsen skriver Danske Advokater i sin teaser:

“Danske Advokaters voldgiftsdommeruddannelse er for dig, der har erfaring som partsrepræsentant i voldgiftssager og ønsker at kvalificere dig som voldgiftsdommer. 

Undervisningsformen er en kombination af foredrag, diskussioner og voldgiftsspil, som træner dig i de praktiske spørgsmål og dilemmaer, som en voldgiftsdommer typisk kommer ud for i nationale såvel som internationale voldgifter.

Voldgiftsdommeruddannelsen afholdes over tre moduler, hvor de to første afholdes i København og det sidste på ICC i Paris.”

seneste nyheder

april 2024

København er i august 2024 vært for det 43. nordiske juristmøde. Juristmøderne har været afholdt normalt hvert tredje år siden 1872, kun afbrudt af verdenskrigene

april 2024

o:c repræsenter Klimabevægelsen i den principielle retssag om anlægget af den kunstige halvø Lynetteholm i Københavns Nordhavn. Sagen handler om, hvordan myndighederne skal vurdere klimaaftrykket