nyheder : november 2021

Danske Advokaters voldgiftsdommeruddannelse 2022

Der er åbnet for tilmelding til voldgiftsdommeruddannelsen 2022, og der gives rabat på 10 % ved tilmelding inden den 31. december.

Advokat René Offersen har i en årrække været medansvarlig for afviklingen af modulet om international voldgift, hvor han har særlig kompetence fra sit virke i ICC International Court of Arbitration og udpegninger som voldgiftsdommer i internationale voldgiftssager.

Om voldgiftsdommeruddannelsen skriver Danske Advokater i sin teaser:

“Danske Advokaters voldgiftsdommeruddannelse er for dig, der har erfaring som partsrepræsentant i voldgiftssager og ønsker at kvalificere dig som voldgiftsdommer. 

Undervisningsformen er en kombination af foredrag, diskussioner og voldgiftsspil, som træner dig i de praktiske spørgsmål og dilemmaer, som en voldgiftsdommer typisk kommer ud for i nationale såvel som internationale voldgifter.

Voldgiftsdommeruddannelsen afholdes over tre moduler, hvor de to første afholdes i København og det sidste på ICC i Paris.”

seneste nyheder

november 2023

P1-programmet Hjernekassen satte i udsendelsen den 14. november 2023 fokus på advokater. I udsendelsen medvirkede advokat René Offersen og Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton. Det

september 2023

Danske Advokater ønsker at bidrage mere til debatten om retssikkerhed, og har derfor nedsat et egentligt retssikkerhedsudvalg med formand Jesper Rothe som formand. Advokat René