nyheder : marts 2022

Dreyers Fonds Hæderspris 2022

Dreyers Fonds Hæderspris 2022 til advokater er i 2022 tildelt advokat, dr. jur. Jonas Christoffersen. Begrundelsen for hædersprisen er:

”Jonas Christoffersen bliver tildelt Dreyers Fonds Hæderspris 2022 for sin usædvanlige og alsidige karriere samt store engagement generelt og både som jurist i advokatbranchen og i særdeleshed på det menneskeretlige område. Jonas Christoffersen er et fagligt fyrtårn, der til stadighed gør en indsats for at sætte vigtige retsprincipper til bred demokratisk debat, også når det kræver at gå imod systemet og siddende regeringer. Jonas Christoffersen har desuden vist, at man som advokat kan spænde vidt fra at forsvare Inger Støjberg i rigsretssagen, til at være bisidder for en minister i minksagen. Jonas Christoffersens virke illustrerer integritet og en forbilledlig udfyldelse af advokatrollen, der er en hæderspris værdig.

Jonas Christoffersen siger om hædersprisen:

Jeg er stolt og beæret over at modtage Dreyers Fonds Hæderspris. Mere er der egentlig ikke at sige: Jeg er bare glad!

Prisen på kr. 400.000 er senest tildelt højesteretspræsident, fhv. advokat Thomas Rørdam (2021) og  advokat Thorkild Høyer (2020).

Dreyers Fond har lavet en portrætfil om Jonas Christoffersen og en kort trailer.

Du kan læse mere på Dreyers Fonds hjemmeside.

seneste nyheder

marts 2024

I uge 12 havde offersen : christoffersen besøg af to praktikanter i forbindelse med grundskolens erhvervspraktik; Ida Marie Buus Brandt og Kirsten Liv Chur Fischer,

februar 2024

MEXICO er det første mellemamerikanske land med et advokatfirma i Libralex. Hvilket DeForest Abogados disse dage kvitterer for med et generøst arrangement, der 22. februar