nyheder : marts 2022

Dreyers Fonds Hæderspris 2022

Dreyers Fonds Hæderspris 2022 til advokater er i 2022 tildelt advokat, dr. jur. Jonas Christoffersen. Begrundelsen for hædersprisen er:

”Jonas Christoffersen bliver tildelt Dreyers Fonds Hæderspris 2022 for sin usædvanlige og alsidige karriere samt store engagement generelt og både som jurist i advokatbranchen og i særdeleshed på det menneskeretlige område. Jonas Christoffersen er et fagligt fyrtårn, der til stadighed gør en indsats for at sætte vigtige retsprincipper til bred demokratisk debat, også når det kræver at gå imod systemet og siddende regeringer. Jonas Christoffersen har desuden vist, at man som advokat kan spænde vidt fra at forsvare Inger Støjberg i rigsretssagen, til at være bisidder for en minister i minksagen. Jonas Christoffersens virke illustrerer integritet og en forbilledlig udfyldelse af advokatrollen, der er en hæderspris værdig.

Jonas Christoffersen siger om hædersprisen:

Jeg er stolt og beæret over at modtage Dreyers Fonds Hæderspris. Mere er der egentlig ikke at sige: Jeg er bare glad!

Prisen på kr. 400.000 er senest tildelt højesteretspræsident, fhv. advokat Thomas Rørdam (2021) og  advokat Thorkild Høyer (2020).

Dreyers Fond har lavet en portrætfil om Jonas Christoffersen og en kort trailer.

Du kan læse mere på Dreyers Fonds hjemmeside.

seneste nyheder

september 2023

Danske Advokater ønsker at bidrage mere til debatten om retssikkerhed, og har derfor nedsat et egentligt retssikkerhedsudvalg med formand Jesper Rothe som formand. Advokat René

september 2023

Advokat René Offersen medvirker som paneldeltager på Djøf Advokat-dagen 2023 den 27. oktober 2023 i Brøndsalen på Frederiksberg. Formanden for Djøf Advokat, advokat Rasmus Tingholm,