nyheder : november 2022

Voldgiftsinstituttets nyhedsbrev: erstatningsansvar i high-end voldgift

Voldgiftsdommeres erstatningsansvar var et af de emner, der blev behandlet på dette års Copenhagen Arbitration Day den 15. september 2022 i Industriens Hus.

Til Voldgiftsinstituttets nyhedsbrev fortæller advokat René Offersen om de vigtigste pointer fra konferencen:

”Copenhagen Arbitration Day er vigtig for det internationale voldgiftsmiljøs opmærksomhed og forståelse af, at Norden bestemt er andet end Stockholm. Det er desuden en god måde at skabe grundlag for danske aktørers netværk og sidst, men ikke mindst, så er det et format, der kan trække internationale topprofiler til som talere, hvilket kan inspirere fagligt.”

René Offersen har været Co-Chair ved Copenhagen Arbitration siden den første af slagsen i 2018. Opgaven er varetaget for ICC Danmark sammen med generalsekretær Steffen Pihlblad på vegne af Voldgiftsinstituttet.

Artiklen kan læses i sin helhed på her

seneste nyheder

november 2023

P1-programmet Hjernekassen satte i udsendelsen den 14. november 2023 fokus på advokater. I udsendelsen medvirkede advokat René Offersen og Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton. Det

september 2023

Danske Advokater ønsker at bidrage mere til debatten om retssikkerhed, og har derfor nedsat et egentligt retssikkerhedsudvalg med formand Jesper Rothe som formand. Advokat René