nyheder : juni 2022

Folkemøde på Bornholm

Folkemødet på Bornholm er overstået. Læs her en kort beretning fra advokat Jonas Christoffersen:

“Igen i år var Folkemødet en fantastisk oplevelse. Rygtet om en lukket boble af politikere og lobbyister er stærkt overdrevent. Det vælter med ukendte ansigter, ja faktisk kan der være langt mellem de kendte. De mange politiske partier, ngo’er, virksomheder og organisationer er jo ikke befolket af kendisser alle sammen. Der var også rigtig mange unge. Og altid kan jeg glæde mig over, at det hele foregår i fred og fordragelighed uden synderlig meget politi i gaden. Danmark viser sig fra den bedste side på Folkemødet. Stor som lille, tyk som tynd, magtfuld som almindelig mødes man på tværs og hulter til bulter.

Jeg har været meget tæt på sundhedsminister Magnus Heunicke i mink-sagen, og det var en særlig glæde for mig at se ham slappe af og vende plader i Toga-telter efter en John Mogensen-look-alike-koncert. Jeg synes ærligt talt, at han i særlig grad fortjener at vælte sig i mennesker og slå gækken løs.

Fagligheden var der også plads til. Jeg var med i to debatter; en om undersøgelse af politiske skandalesager og en om digitaliseringens betydning for demokratiet, men det meste af tiden gik med at suge til mig og nyde mit første Folkemøde uden forpligtelser som direktør for Institut for Menneskerettigheder.

Så: Tak til Folkemødet. Vi ses igen i 2023.”

seneste nyheder

maj 2024

Advokat René Offersen er af Sagførernes Auktioners Legat blevet tildelt et uansøgt hæderslegat på kr. 20.000 som anerkendelse af hans indsats for at løfte advokatstanden.