nyheder : juni 2022

indlæg om rigsretssagen på nordisk procesretsmøde i Reykjavik

Den 16. – 17. august 2022 afholdes i Reykjavik det 41. Nordisk procesretsmøde. Det nordiske procesretsmøde afholdes hvert tredje år og arrangeres af Nordiska Föreningen för Processrätt i et af de nordiske lande. Deltagerne i procesretsmødet er især forskere fra universiteterne, dommere og advokaterne.

Den 17. august 2022 omfatter programmet session om ministeriel strafansvar, hvor oplægsholderne er advokat René Offersen og Davíð Þór Björgvinsson, der er vicepræsident i Landsretten, Island. Ordstyrer er professor Eric Bylander fra Uppsala Universitet.
Yderligere oplysninger om det nordiske procesretsmøde kan findes her

Både advokat Jonas Christoffersen og advokat René Offersen medvirker gerne til oplæg om rigsretssagen tilrettelagt i forhold til den konkrete målgruppe. Interesserede er velkomne til at rette henvendelse for en uformel drøftelse.

seneste nyheder

april 2024

København er i august 2024 vært for det 43. nordiske juristmøde. Juristmøderne har været afholdt normalt hvert tredje år siden 1872, kun afbrudt af verdenskrigene

april 2024

o:c repræsenter Klimabevægelsen i den principielle retssag om anlægget af den kunstige halvø Lynetteholm i Københavns Nordhavn. Sagen handler om, hvordan myndighederne skal vurdere klimaaftrykket