nyheder : marts 2021

international anerkendelse af o:c inden for retssager

Det internationale rankinginstitut Chambers and Partners har offentliggjort sin europæiske ranking for 2021.
 
Inden for Dispute Resolution fremhæves fire advokater i både det øverste og det næstøverste bånd i den individuelle kategori.
 

Igen i år er advokat René Offersen indplaceret i det næstøverste bånd ledsaget af disse bemærkninger: “ René Offersen is a well-known practitioner who regularly handles commercial cases that arise from contractual breaches or professional liability claims. He offers additional experience in international arbitrations.”

 
Chambers anses af de fleste for at være det højest respekterede af de efterhånden mange rankinginstitutter. Derudover tillægges ranking inden for Dispute Resolution betydning, når instituttet er Legal 500 eller Benchmark Litigation.

seneste nyheder

november 2023

P1-programmet Hjernekassen satte i udsendelsen den 14. november 2023 fokus på advokater. I udsendelsen medvirkede advokat René Offersen og Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton. Det

september 2023

Danske Advokater ønsker at bidrage mere til debatten om retssikkerhed, og har derfor nedsat et egentligt retssikkerhedsudvalg med formand Jesper Rothe som formand. Advokat René