nyheder : april 2022

Libralex: konference om kunst og jura i London

Fredag den 6. maj 2022 afholder Libralex, i samarbejde med auktionshuset Christie’s og TIAMSA (The International Art Market Studies Association), for anden gang deres årlige konference om jura og kunst.

Som det danske medlem af Libralex vil offersen:christoffersen deltage på konferencen, der bl.a. omfatter oplæg fra internationale kunstnere og jurister om de investeringsmæssige aspekter ved køb af kunst. Konferencen har særligt fokus på de juridiske problemstillinger ved fremstilling af og investering i digital kunst som NFT’er. 

Arrangementet afholdes i Christie’s lokaler i London. Tilmelding er gratis og kan ske på følgende link: https://www.eventbrite.de/e/art-law-conference-blockchain-and-the-art-market-hype-or-revolution-tickets-296663718167

Libralex er en international sammenslutning af advokatfirmaer grundlagt i 1992 med fokus på videndeling blandt medlemmerne. Medlemsvirksomhederne tilbyder alle juridisk rådgivning med kommercielt fokus.

seneste nyheder

maj 2024

Advokat René Offersen er af Sagførernes Auktioners Legat blevet tildelt et uansøgt hæderslegat på kr. 20.000 som anerkendelse af hans indsats for at løfte advokatstanden.