nyheder : september 2021

lidt om vores nye hjemmeside

o:c har ændret sin hjemmeside, navnlig i det grafiske udtryk. Den nye version er lige som den første designet af af grafikeren Rasmus Eckardt.

“Når vi har ændret det grafiske udtryk efter blot halvandet års drift skyldes det, at den oprindelige hjemmeside ikke længere giver et retvisende billede af os.

Da vi begyndte, var de eneste jurister Jonas Christoffersen og mig, og det eneste vi rigtig havde at gøre med, var os selv, så vi kom også til at fylde i det grafiske udtryk. Lige rigeligt kunne man tænke og mene”, siger René Offersen, der fortsætter:

“I dag er vi blevet en egentlig virksomhed med blandt andet en ansat advokat, to advokatfuldmægtige og to advokatsekretærer. Hertil kommer, at vi har formuleret en strategi, hvor vi i det lange lys ser en specialiseret nichevirksomhed med 15-20 juridiske medarbejdere. Det besluttede vi også skulle være mere synbart på hjemmesiden.”

seneste nyheder

juli 2024

Historieprofessor Rasmus Mariager anmelder i Weekendavisen advokat René Offersens bog “Den uventede advokat” under overskriften “Guide til nye advokater”. Manchetten lyder: “Claus Hjort Frederiksens advokat