nyheder : februar 2021

o:c opruster med ny advokat og udvider specialeområder

Marie Steen Mikkelsen er pr. 1. februar 2021 tiltrådt som advokat hos offersen:christoffersen. Marie vil varetage retssagsbehandling med særlig fokus på principielle og komplekse sager. Med sig bringer hun derudover kompetencer inden for transportret, som Marie Steen Mikkelsen beskæftiger sig med som specialist. 

Om sit særlige kompetenceområde siger hun: “Transportbranchen rammes hyppigt af nye komplekse regler, som kan være udfordrende at efterleve i praksis. Det afføder mange problemstillinger, som vil kræve afklaring ved domstolene, herunder fordi overtrædelser kan medføre betydelige bøder og konsekvenser for virksomheder og chauffører. Med min indsigt som specialist på området ser jeg frem til at bistå branchen hos o:c hvad enten det er som forsvarer i sager om specialstrafferetlige emner eller som rådgiver i forbindelse med regulatoriske fortolkningsspørgsmål i øvrigt.”

Og tilføjer: “Jeg ser i det hele taget frem til at støde til offersen:christoffersen, der har tunge kompetencer, når det kommer til proces og retssager. Det er et område, der har draget mig siden jurastudiet, og jeg glæder mig til at holde fuld fokus på denne juridiske disciplin hos o:c.”

seneste nyheder

september 2023

Danske Advokater ønsker at bidrage mere til debatten om retssikkerhed, og har derfor nedsat et egentligt retssikkerhedsudvalg med formand Jesper Rothe som formand. Advokat René

september 2023

Advokat René Offersen medvirker som paneldeltager på Djøf Advokat-dagen 2023 den 27. oktober 2023 i Brøndsalen på Frederiksberg. Formanden for Djøf Advokat, advokat Rasmus Tingholm,