nyheder : februar 2021

o:c valgt til at forsvare Inger Støjberg i Rigsretten

Folketingsmedlem Inger Støjberg har valgt offersen:christoffersen til at forsvare sig i rigsretssagen.

Jeg mener, at Inger Støjberg skal frifindes, selv om mange har dømt hende på forhånd. Inger Støjberg har sammensat et hold af tre advokat, og vi vil arbejde tæt sammen om hendes forsvar.”, siger advokat, dr. jur. Jonas Christoffersen, der fortsætter: ”Det er meget voldsomt, at Folketingets flertal vil straffe en tidligere minister. Instrukskommissionens beretning er ingen dom, og vi har tillid til, at Rigsretten vil frifinde Inger Støjberg, når vi får vendt hver en sten.”

Jonas Christoffersen og advokat René Offersen arbejder sideordnet på sagen med forskellig opgavefordeling. René Offersen er beskikket af Rigsretten sammen med advokat Nicolai Mallet.

Præsentationen ’Succeskriteriet er blank frifindelse’ indeholder nærmere oplysninger om Inger Støjbergs forsvar i Rigsretten.

Pressehenvendelser bedes rettet til Jonas Christoffersen på telefon 41 23 88 61.

seneste nyheder

april 2024

København er i august 2024 vært for det 43. nordiske juristmøde. Juristmøderne har været afholdt normalt hvert tredje år siden 1872, kun afbrudt af verdenskrigene

april 2024

o:c repræsenter Klimabevægelsen i den principielle retssag om anlægget af den kunstige halvø Lynetteholm i Københavns Nordhavn. Sagen handler om, hvordan myndighederne skal vurdere klimaaftrykket