nyheder : februar 2021

o:c valgt til at forsvare Inger Støjberg i Rigsretten

Folketingsmedlem Inger Støjberg har valgt offersen:christoffersen til at forsvare sig i rigsretssagen.

Jeg mener, at Inger Støjberg skal frifindes, selv om mange har dømt hende på forhånd. Inger Støjberg har sammensat et hold af tre advokat, og vi vil arbejde tæt sammen om hendes forsvar.”, siger advokat, dr. jur. Jonas Christoffersen, der fortsætter: ”Det er meget voldsomt, at Folketingets flertal vil straffe en tidligere minister. Instrukskommissionens beretning er ingen dom, og vi har tillid til, at Rigsretten vil frifinde Inger Støjberg, når vi får vendt hver en sten.”

Jonas Christoffersen og advokat René Offersen arbejder sideordnet på sagen med forskellig opgavefordeling. René Offersen er beskikket af Rigsretten sammen med advokat Nicolai Mallet.

Præsentationen ’Succeskriteriet er blank frifindelse’ indeholder nærmere oplysninger om Inger Støjbergs forsvar i Rigsretten.

Pressehenvendelser bedes rettet til Jonas Christoffersen på telefon 41 23 88 61.

seneste nyheder

november 2023

P1-programmet Hjernekassen satte i udsendelsen den 14. november 2023 fokus på advokater. I udsendelsen medvirkede advokat René Offersen og Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton. Det

september 2023

Danske Advokater ønsker at bidrage mere til debatten om retssikkerhed, og har derfor nedsat et egentligt retssikkerhedsudvalg med formand Jesper Rothe som formand. Advokat René