nyheder : januar 2023

omgørelse af statslig afgørelse om gebyrpligt for lægekonsulenter

offersen:christoffersen har med succes bistået en lægevagtordning organiseret på privatretligt grundlag med påklage af Styrelsen for Patientsikkerheds afgørelse om registrerings- og gebyrpligten for de lægekonsulenter, der er knyttet til ordningen, til Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

Ved sin afgørelse har ministeriet ændret styrelsens afgørelse, således at det alene er den private lægevagtordning som organisation, der er omfattet af registrering- og gebyrpligten efter sundhedslovens §§ 213 c, stk. 1, og 213 d, stk. 1.

De lægekonsulenter, der som selvstændige virksomheder, er tilknyttet og udelukkende udfører sundhedsfagligt behandling for en privat lægevagtordning, er derimod ikke omfattet af registrerings- og gebyrpligten efter sundhedsloven.

Henvendelse om de af sagen omfattede problemstillinger kan ske til advokat René Offersen.

seneste nyheder

marts 2024

I uge 12 havde offersen : christoffersen besøg af to praktikanter i forbindelse med grundskolens erhvervspraktik; Ida Marie Buus Brandt og Kirsten Liv Chur Fischer,

februar 2024

MEXICO er det første mellemamerikanske land med et advokatfirma i Libralex. Hvilket DeForest Abogados disse dage kvitterer for med et generøst arrangement, der 22. februar