nyheder : maj 2023

Oplæg om procedure ved domstolene hos Foreningen af Procedureadvokater

På Foreningen af Prodcedureadvokaters temadag den 4. maj 2023 på Holckenhavn Slot bidrog advokat René Offersen med oplæg om sine erfaringer med procedure ved domstolene.

Oplægget var tilrettelagt som en jordnær præsentation af praktiske erfaringer og greb. René Offersen har i mere end tre årtier fokuseret på procedure.

Udover bidraget fra René Offersen var det på temadagen oplæg om forældelse sf civilretlige krav ved advokat og complianceansvarlig Lars Lindencrone Petersen, Bech Bruun, og om strafferet, motiver til mord og kendte politisager ved tidligere politiinspektør, efterforskningschef og drabschef for Politiets Rejsehold Bent Isager-Nielsen.

Advokater fra o:c medvirker gerne med faglige oplæg eller indspark i den retspolitiske debat.

seneste nyheder

november 2023

P1-programmet Hjernekassen satte i udsendelsen den 14. november 2023 fokus på advokater. I udsendelsen medvirkede advokat René Offersen og Advokatsamfundets generalsekretær, Andrew Hjuler Crichton. Det

september 2023

Danske Advokater ønsker at bidrage mere til debatten om retssikkerhed, og har derfor nedsat et egentligt retssikkerhedsudvalg med formand Jesper Rothe som formand. Advokat René