nyheder : maj 2023

Oplæg om procedure ved domstolene hos Foreningen af Procedureadvokater

På Foreningen af Prodcedureadvokaters temadag den 4. maj 2023 på Holckenhavn Slot bidrog advokat René Offersen med oplæg om sine erfaringer med procedure ved domstolene.

Oplægget var tilrettelagt som en jordnær præsentation af praktiske erfaringer og greb. René Offersen har i mere end tre årtier fokuseret på procedure.

Udover bidraget fra René Offersen var det på temadagen oplæg om forældelse sf civilretlige krav ved advokat og complianceansvarlig Lars Lindencrone Petersen, Bech Bruun, og om strafferet, motiver til mord og kendte politisager ved tidligere politiinspektør, efterforskningschef og drabschef for Politiets Rejsehold Bent Isager-Nielsen.

Advokater fra o:c medvirker gerne med faglige oplæg eller indspark i den retspolitiske debat.

seneste nyheder

april 2024

København er i august 2024 vært for det 43. nordiske juristmøde. Juristmøderne har været afholdt normalt hvert tredje år siden 1872, kun afbrudt af verdenskrigene

april 2024

o:c repræsenter Klimabevægelsen i den principielle retssag om anlægget af den kunstige halvø Lynetteholm i Københavns Nordhavn. Sagen handler om, hvordan myndighederne skal vurdere klimaaftrykket