nyheder : august 2022

PowerLunch: medvirken i podcast om billedhuggeren Peter Bonnén

I anledning af sine mindeord om billedhuggeren Peter Bonnén har advokat René Offersen efter invitation fra kunstnerens nevø Nicolai Bonnén Rossen medvirket til podcast på PowerLunch.

Introduktionen lyder:

“Denne episode af PowerLunch skulle have haft billedhuggeren Peter Bonnén som gæst, men da denne pludselig døde blot 6 uger efter sin kone den 21. juli 2022, er hans ven og advokat René Offersen i stedet denne episodes gæst i PowerLunch. Offersen er procesadvokat med møde for højesteret for klienter i både det private og offentlige og med en forkærlighed for celebre personer og sager: Han er pt. advokat for Claus Hjort Frederiksen og tidligere for Inger Støjberg, Per Stig Møller i Irak kommissionen, Peter Brixtofte i Farum-sagen, Jørgen Dragsdahl i koldkrigssagen og så Peter Bonnén, hvis død han var iblandt de første til at meddele medierne om, da han ikke bare var hans advokat men også hans nære ven gennem det sidste årti.

Det giver god mening, når man forholder sig til Offersens CV, der over årene har indebåret adskillige bestyrelsesposter inden for kunstverdenen og associerede fonde, herunder Grønningen, hvor han mødte Peter første gang for over 10 år siden; et venskab der siden kom til at sætte sit præg på hans store personlige interesse for kunst.”

Abonnenter på Spotify kan høre podcasten her

seneste nyheder

marts 2024

I uge 12 havde offersen : christoffersen besøg af to praktikanter i forbindelse med grundskolens erhvervspraktik; Ida Marie Buus Brandt og Kirsten Liv Chur Fischer,

februar 2024

MEXICO er det første mellemamerikanske land med et advokatfirma i Libralex. Hvilket DeForest Abogados disse dage kvitterer for med et generøst arrangement, der 22. februar