nyheder : juni 2023

vi søger en trainee (stud.jur.)

offersen : christoffersen har fokus på principielle og komplekse retssager samt på rådgivning af høj kvalitet inden for vores specialer. Du kan læse nærmere om vores specialer og værdier på hjemmesiden.

vi tilbyder

Som trainee får du meget alsidige opgaver med et bredt juridisk indhold, og du får et selvstændigt ansvar for at løse dine opgaver. Da vi er et mindre kontor, kommer du til at arbejde tæt sammen med den ansvarlige advokat eller partner. På den måde kommer du tæt på sagerne og får dyb indsigt i, hvad det kræver at drive advokatvirksomhed.

På vores kontor spiser alle medarbejdere frokost sammen i kantinen, der er tilknyttet kontoret, og vi har en god frokostordning. Ud over julefrokost og sommerfest, har vi også jævnligt sociale arrangementer, hvor vi f.eks. tager på museum sammen eller lignende, ligesom vi deltager i DHL Stafetten. Du har også mulighed for at sætte dit præg på de sociale arrangementer på kontoret, hvis du har lyst.

Vi lægger vægt på, at du:

• har gode juridiske færdigheder
• er grundig, eftertænksom og selvstændig
• har interesse for juraen og samfundet
• har lyst til at udvikle dig og
• er omgængelig og har gode samarbejdsevner.

Den gennemsnitlige arbejdstid er 10-15 timer om ugen og fleksibel i forhold til eksamener.

Hvis du vil søge stillingen, skal du sende en mail til job@oclaw.dk senest den 26. juni 2023 vedlagt kortfattet motiveret ansøgning, cv, karakterudskrift og eventuelle udtalelser.

Vi regner med, at du kan tiltræde 15. august 2023, men det kan aftales nærmere.

Du er velkommen til at ringe til advokat Jonas Christoffersen på 41238861 for at høre mere om stillingen.

seneste nyheder

maj 2024

Advokat René Offersen er af Sagførernes Auktioners Legat blevet tildelt et uansøgt hæderslegat på kr. 20.000 som anerkendelse af hans indsats for at løfte advokatstanden.