nyheder : juni 2023

vi søger en trainee (stud.jur.)

offersen : christoffersen har fokus på principielle og komplekse retssager samt på rådgivning af høj kvalitet inden for vores specialer. Du kan læse nærmere om vores specialer og værdier på hjemmesiden.

vi tilbyder

Som trainee får du meget alsidige opgaver med et bredt juridisk indhold, og du får et selvstændigt ansvar for at løse dine opgaver. Da vi er et mindre kontor, kommer du til at arbejde tæt sammen med den ansvarlige advokat eller partner. På den måde kommer du tæt på sagerne og får dyb indsigt i, hvad det kræver at drive advokatvirksomhed.

På vores kontor spiser alle medarbejdere frokost sammen i kantinen, der er tilknyttet kontoret, og vi har en god frokostordning. Ud over julefrokost og sommerfest, har vi også jævnligt sociale arrangementer, hvor vi f.eks. tager på museum sammen eller lignende, ligesom vi deltager i DHL Stafetten. Du har også mulighed for at sætte dit præg på de sociale arrangementer på kontoret, hvis du har lyst.

Vi lægger vægt på, at du:

• har gode juridiske færdigheder
• er grundig, eftertænksom og selvstændig
• har interesse for juraen og samfundet
• har lyst til at udvikle dig og
• er omgængelig og har gode samarbejdsevner.

Den gennemsnitlige arbejdstid er 10-15 timer om ugen og fleksibel i forhold til eksamener.

Hvis du vil søge stillingen, skal du sende en mail til job@oclaw.dk senest den 26. juni 2023 vedlagt kortfattet motiveret ansøgning, cv, karakterudskrift og eventuelle udtalelser.

Vi regner med, at du kan tiltræde 15. august 2023, men det kan aftales nærmere.

Du er velkommen til at ringe til advokat Jonas Christoffersen på 41238861 for at høre mere om stillingen.

seneste nyheder

april 2024

København er i august 2024 vært for det 43. nordiske juristmøde. Juristmøderne har været afholdt normalt hvert tredje år siden 1872, kun afbrudt af verdenskrigene

april 2024

o:c repræsenter Klimabevægelsen i den principielle retssag om anlægget af den kunstige halvø Lynetteholm i Københavns Nordhavn. Sagen handler om, hvordan myndighederne skal vurdere klimaaftrykket