nyheder : oktober 2021

vi søger en trainee til vores kontor i Indre By snarest muligt

Som trainee hos os får du selvstændigt ansvar med alsidighed i opgaverne. Du kommer til at arbejde med konkrete sager og bistå vores advokatfuldmægtige og advokater i deres daglige arbejde. Du opnår stort indblik i arbejdet med retssager og bliver en del af et advokatfirma, der lægger vægt på værdierne kvalitet, etik og generøsitet.

offersen : christoffersen har fokus på principielle og komplekse retssager samt på rådgivning af høj kvalitet inden for vores specialer. Du kan læse nærmere om vores specialer her på hjemmesiden.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har gode juridiske færdigheder
  • kan stå inde for vores værdier
  • har interesse for juraen og samfundet
  • har lyst til at udvikle dig og
  • er omgængelig og har gode samarbejdsevner.

Den gennemsnitlige arbejdstid er 10-15 timer om ugen og fleksibel i forhold til eksamener.

Hvis du vil søge stillingen, skal du sende en mail til job@oclaw.dk senest den 5. november 2021 vedlagt kortfattet motiveret ansøgning, cv, karakterudskrift og eventuelle udtalelser.

Du er velkommen til at ringe til advokat Jonas Christoffersen på 41238861 for at høre mere om stillingen.

seneste nyheder

februar 2024

MEXICO er det første mellemamerikanske land med et advokatfirma i Libralex. Hvilket DeForest Abogados disse dage kvitterer for med et generøst arrangement, der 22. februar

februar 2024

Advokat René Offersen er på ny indplaceret blandt de fem højest rankede advokater af Chambers Global 2024. Chambers skriver: “René Offersen of offersen:christoffersen is a