nyheder : oktober 2022

vi søger to trainees til vores kontor i Indre By

Som trainee hos os får du selvstændigt ansvar med alsidighed i opgaverne. Du kommer til at arbejde med konkrete sager og bistå vores advokatfuldmægtige og advokater i deres daglige arbejde. Du opnår stort indblik i arbejdet med retssager og bliver en del af et advokatfirma, der lægger vægt på værdierne kvalitet, etik og generøsitet. 

offersen : christoffersen har fokus på principielle og komplekse retssager samt på rådgivning af høj kvalitet inden for vores specialer. Du kan læse nærmere om vores specialer her på hjemmesiden.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har gode juridiske færdigheder
  • kan stå inde for vores værdier
  • har interesse for juraen og samfundet
  • har lyst til at udvikle dig og
  • er omgængelig og har gode samarbejdsevner.

Den gennemsnitlige arbejdstid er 10-15 timer om ugen og fleksibel i forhold til eksamener.

Hvis du vil søge stillingen, skal du sende en mail til job@oclaw.dk senest den 1. december 2022 vedlagt kortfattet motiveret ansøgning, cv, karakterudskrift og eventuelle udtalelser.

Vi søger nye trainees, fordi den ene bliver cand.jur., og den anden skal på udlandsophold. Vi regner med, at du kan tiltræde 1. februar 2023, men det kan aftales nærmere.

Du er velkommen til at ringe til advokat Jonas Christoffersen på 41238861 for at høre mere om stillingen.

seneste nyheder

april 2024

København er i august 2024 vært for det 43. nordiske juristmøde. Juristmøderne har været afholdt normalt hvert tredje år siden 1872, kun afbrudt af verdenskrigene

april 2024

o:c repræsenter Klimabevægelsen i den principielle retssag om anlægget af den kunstige halvø Lynetteholm i Københavns Nordhavn. Sagen handler om, hvordan myndighederne skal vurdere klimaaftrykket