nyheder : oktober 2020

virtuel working session 2020 i ICC International Court of Arbitration

Den 15. og 16. oktober 2020 gennemførtes working session for medlemmer af ICC International Court of Arbitration. Traditionelt gennemføres den årlige workning session i Paris med deltagelse af hovedparten af ICC Court’s medlemmer. Som følge af COVID-19 blev working session 2020 gennemført virtuelt. 

ICC har med mere end 100 nationale repræsentationer global tilstedeværelse. Hver national komite indstiller et medlem til ICC Court. René Offersen deltog som dansk medlem af ICC Court i working session 2020.

President Alexis Mourre (F) glædede sig i sin beretning over, at ICC Court fastholder sin langvarige position, som det ubetinget højest anerkendte internationale voldgiftsinstitut. Positionen vil blive forsvaret gennem en fortsat innovativ tilgang til grundlaget for konfliktløsning og etablering af fysisk tilstedeværelse endnu flere steder. I dag har ICC Court udover hovedkontoret i Paris kontorer i New York, Hong Kong, Singapore og Sao Paulo.

“ICC Court er suverænt den mest imponerende organisation, jeg har oplevet som advokat. Fagligt er organisationen domineret af førende personligheder i det internationale voldgiftsmiljø med Alexis Mourre i spidsen. Det har været inspirerende og lærerigt at medvirke til behandling af de konkrete sager sammen med dem. De førende er fuldtidsbeskæftigede med de tungeste internationale voldgiftssager og har en imponerende bredde i indsigten i international kontraktsret og procesret.

Selve organisationen i Paris er bemærkelsesværdig ung, og der komme konstant nye unge topkandidater til fra de betydeligste voldgiftsmiljøer for at specialisere sig inden for området. Det innovative sikres gennem Kommissionen og Task Forces”, siger René Offersen

seneste nyheder

juli 2024

Historieprofessor Rasmus Mariager anmelder i Weekendavisen advokat René Offersens bog “Den uventede advokat” under overskriften “Guide til nye advokater”. Manchetten lyder: “Claus Hjort Frederiksens advokat