nyheder : maj 2020

voldgiftsforeningen: “Voldgiftsklausuler og voldgiftsaftaler – i et teoretisk og praktisk lys”

Dansk Forening for Voldgift har udsat medlemsarrangementet ”Voldgiftsklausuler og voldgiftsaftaler – i et teoretisk og praktisk lys” med professor, dr. jur. Torsten Iversen og advokat René Offersen som indlægsholdere til tirsdag den 15. september 2020, kl. 16. Mødet finder sted hos Bruun & Hjejle i Nørregade 21.

Medlemmer af foreningen får udsendt sædvanligt nyhedsbrev om mødet. Alle med interesse for voldgift kan melde sig ind i foreningen.

Dansk Forening for Voldgift søger som sit formål at fremme kendskabet til og interessen for national og international voldgift gennem kurser og arrangementer om voldgift. Herudover formidler foreningen faglig information om udvikling af praksis og teori nationalt, såvel som internationalt. Foreningen har endvidere udarbejdet bevisoptagelsesregler. Det er målet, at disse aktiviteter vil inspirere og sikre et højt fagligt niveau blandt medlemmerne med interesse inden for dette retsområde.

René Offersen er medlem af voldgiftsforeningens bestyrelse.

seneste nyheder

februar 2024

MEXICO er det første mellemamerikanske land med et advokatfirma i Libralex. Hvilket DeForest Abogados disse dage kvitterer for med et generøst arrangement, der 22. februar

februar 2024

Advokat René Offersen er på ny indplaceret blandt de fem højest rankede advokater af Chambers Global 2024. Chambers skriver: “René Offersen of offersen:christoffersen is a