nyheder : juli 2024

Weekendavisen: guide til nye advokater

Historieprofessor Rasmus Mariager anmelder i Weekendavisen advokat René Offersens bog “Den uventede advokat” under overskriften “Guide til nye advokater”.

Manchetten lyder: “Claus Hjort Frederiksens advokat har skrevet en meget vellykket bog om retssager, politik og social mobilitet. Men han stiller ikke mange spørgsmål til sin egen praksis.”

Fra Mariagers tekst:

“Fremstillingen af de mange retssager, deres forankring i det politiske liv og beskrivelsen af juraens afkroge er fundamentalt spændende, og Offersen tilbyder bogen igennem både små og større fortolkningsbidrag til de seneste årtiers danske retshistorie, erhvervshistorie og politiske historie. Det er godt gjort.“

Anmeldelsen findes i sin helhed her.

seneste nyheder

oktober 2024

Gennem to årtier har Danske Advokater udbudt voldgiftsdommeruddannelsen omfattende tre moduler. Deltagerne opnår certificering, der tillægges betydning af Voldgiftsinstituttet ved udpegning af voldgiftsdommere i konkrete

oktober 2024

Procesbevillingsnævnet har den 2. oktober 2024 meddelt tilladelse til, at varetægtsfængslingen af Paul Watson den 15. august 2024 indbringes for Højesteret. Advokat Jonas Christoffersen forklarer: