et nært arbejdsmiljø med store faglige ambitioner

Jurist hos o:c

Vi søger ved annoncering nye juridiske medarbejdere efter behov. Vi modtager selvfølgelig også gerne uopfordrede ansøgninger, men vores størrelse gør det ikke særlig sandsynligt, at vi ansætter uden for de tilfælde, hvor vi har stillingsopslag. Løn- og ansættelsesvilkår er konkurrencedygtige.

Fagområder
Som jurist hos offersen:christoffersen stifter du bekendtskab med forskelligartede sagsområder, der spænder bredt fra offentligret, erhvervsret, menneskeret, og strafferet. Der kan tages hensyn til medarbejderens særlige interesser, men du vil komme til at have en bred vifte af forskellige sager.

Hverdagen
Som advokatfuldmægtig vil du typisk have mindre sager, hvor du selv håndterer sagsbehandlingen og sagsstyringen under grundig supervision af en advokat. Du vil også være tilknyttet større sager, hvor din rolle i højere grad vil være at komme med mere afgrænsede bidrag. Deltagelse i møder med klienter og retsmøder vil også være en integreret del af sagsbehandlingen og din hverdag.

De tildelte opgaver vil ændre sig i takt med din anciennitet og i takt med din udvikling, hvor du gradvist vil få mere og mere ansvar.

Socialt
Hos offersen:christoffersen er vi ikke så mange, og alle kender derfor hinanden godt. Vi spiser som udgangspunkt frokost sammen i kantinen, hvor der både bliver snakket om sagerne men også om, hvad der ellers rører sig.

Vi har løbende sociale arrangementer af forskellig karakter for hele kontoret. Der bliver f.eks. ofte arrangeret ture til museer eller kunstudstillinger, men alle idéer er velkomne. Herudover har vi en julefrokost og en sommerfest, som afholdesude af huset, og vi deltager også i den årlige DHL-stafet i Fælledparken. Vi har også en fredagsbar, som i høj grad er allemandseje, dvs. enhver kan tage initiativ til at afholde et fredagsarrangement, hvis man får en god idé til det.

De yngre advokater/jurister afholder løbende juristmøder ude i byen. Kontoret ligger tæt på Kongens Have, og de yngre advokater/fuldmægtige har en god tradition for en kl. 15-rundtur i ny og næ, når vejret tillader det.

Udviklingsmuligheder
Hos offersen:christoffersen arbejder vi tæt sammen. Vi holder løbende udviklingssamtaler, men feedback og sparring sker ellers løbende som led i sagsbehandlingen.

Hvis du har særlige ønsker om f.eks. at undervise på universitetet eller lignende, støttes der op om det.

Der afholdes løbende workshops om f.eks. vidneafhøring eller procedurefærdigheder, som afholdes internt eller i samarbejde med andre advokatvirksomheder.

Spørgsmål
Alle i firmaet står til rådighed for uforpligtende samtaler eller nærmere oplysninger.