nyheder : september 2022

international voldgift: Copenhagen Arbitration Day 2022

Onsdag den 15. september 2022 afholdes Copenhagen Arbitration Day i Industriens Hus med over 200 deltagere fra Danmark og udlandet.

Copenhagen Arbitration Day har i år det overordnede tema ”The Arbitrator and the Law”, og programmet byder på oplæg fra en række fremtrædende aktører i voldgiftsmiljøet.

Professor, dr. jur. Mads Bryde Andersen holder bl.a. oplæg om voldgiftsdommeres retlige ansvar og Michael Ostove, DLA Piper og vice-chair for ICC International Court of Arbitration, taler om de største udfordringer, voldgiftsintitutter kommer til at stå over for det næste årti.

Advokat René Offersen, der er co-chair for begivenheden, udtaler:
Vi er meget stolte af programmet i år, der byder på oplæg fra nogle af de mest prominente skikkelser, både nationalt og internationalt, i voldgiftsmiljøet.
Udover det høje faglige niveau, bliver det godt at se både nye og velkendte ansigter i voldgiftsmiljøet.”

Arrangementet afsluttes med en middag på Scandic Palace Hotel med tale fra bl.a. fhv. Højesteretspræsident Torben Melchior.

Copenhagen Arbitration Day afholdes i samarbejde mellem Voldgiftsintituttet og ICC Danmark.

Co-chairs for Copenhagen Arbitration Day er Steffen Pihlblad, generalsekretær for Voldgiftsinstituttet, og advokat René Offersen, ICC Danmark.

seneste nyheder

april 2024

København er i august 2024 vært for det 43. nordiske juristmøde. Juristmøderne har været afholdt normalt hvert tredje år siden 1872, kun afbrudt af verdenskrigene

april 2024

o:c repræsenter Klimabevægelsen i den principielle retssag om anlægget af den kunstige halvø Lynetteholm i Københavns Nordhavn. Sagen handler om, hvordan myndighederne skal vurdere klimaaftrykket