nyheder : september 2022

international voldgift: Copenhagen Arbitration Day 2022

Onsdag den 15. september 2022 afholdes Copenhagen Arbitration Day i Industriens Hus med over 200 deltagere fra Danmark og udlandet.

Copenhagen Arbitration Day har i år det overordnede tema ”The Arbitrator and the Law”, og programmet byder på oplæg fra en række fremtrædende aktører i voldgiftsmiljøet.

Professor, dr. jur. Mads Bryde Andersen holder bl.a. oplæg om voldgiftsdommeres retlige ansvar og Michael Ostove, DLA Piper og vice-chair for ICC International Court of Arbitration, taler om de største udfordringer, voldgiftsintitutter kommer til at stå over for det næste årti.

Advokat René Offersen, der er co-chair for begivenheden, udtaler:
Vi er meget stolte af programmet i år, der byder på oplæg fra nogle af de mest prominente skikkelser, både nationalt og internationalt, i voldgiftsmiljøet.
Udover det høje faglige niveau, bliver det godt at se både nye og velkendte ansigter i voldgiftsmiljøet.”

Arrangementet afsluttes med en middag på Scandic Palace Hotel med tale fra bl.a. fhv. Højesteretspræsident Torben Melchior.

Copenhagen Arbitration Day afholdes i samarbejde mellem Voldgiftsintituttet og ICC Danmark.

Co-chairs for Copenhagen Arbitration Day er Steffen Pihlblad, generalsekretær for Voldgiftsinstituttet, og advokat René Offersen, ICC Danmark.

seneste nyheder

maj 2024

Advokat René Offersen er af Sagførernes Auktioners Legat blevet tildelt et uansøgt hæderslegat på kr. 20.000 som anerkendelse af hans indsats for at løfte advokatstanden.