nyheder : august 2020

o:c debuterer på de skrå brædder med rolle i advisory board

René Offersen er blevet udpeget som formand for et advisory board nedsat af Østerbro Teater, der samler Teater Republique, Revolver og Østre Gasværk.

“Det er et rigtigt spændende og vigtigt arbejde, som jeg er glad for at være blevet betroet, og hvor jeg håber at kunne være med til at gøre en forskel sammen med de andre medlemmer fra erhvervslivet og teatrets egen verden. Som flittig, interesseret teatergænger er det tilmed en stor mulighed for at få dybere indsigt i teatrets væsen og de udfordringer, som et teater står overfor anno 2020”, siger René Offersen.

Med etableringen af Østerbro Teater ønskede man at markere et styrket og fornyet teaterliv i bydelen. Teatret er fuldt producerende medlem af Det Københavnske Teatersamarbejde og en del af teaternetværket Mitos21, der som sit primære formål har at skabe uformelle netværk af professionelle teaterfolk, samt at styrke forbindelsen mellem det kunstneriske arbejde og samfundsrelevante spørgsmål både af national og international karakter.

Om sit teater siger direktør Emmet Feigenberg:  “Det teater, jeg tror på, er medrivende og båret af stærke fortællinger. Det kan være et klassisk drama eller et nyskrevet eksperiment, storslået musikteater eller skarpe gys. Men det taler altid om vores egen tid, nu og hér.”

seneste nyheder

maj 2024

Advokat René Offersen er af Sagførernes Auktioners Legat blevet tildelt et uansøgt hæderslegat på kr. 20.000 som anerkendelse af hans indsats for at løfte advokatstanden.