nyheder : september 2023

Djøf: Er retsstaten i krise?

Advokat René Offersen medvirker som paneldeltager på Djøf Advokat-dagen 2023 den 27. oktober 2023 i Brøndsalen på Frederiksberg.

Formanden for Djøf Advokat, advokat Rasmus Tingholm, beskriver den faglige del på advokatdagen således:

“Lars Findsen, tidligere chef for PET og FE, samt advokat Erbil Kaya og advokat René Offersen der er advokater for henholdsvis Ahmed Samsam og Claus Hjort Frederiksen, når de går i skarp dialog om FE-sagerne og de retssikkerhedsmæssige udfordringer,

Louise Holck, direktør i Institut for Menneskerettigheder, og Nina Palesa Bonde, formand for Dommerfuldmægtigforeningen, når vi stiller skarpt på bl.a. forslaget om ”koranloven” og spørger, om ytringsfriheden er under pres, og

Advokat Mads Krøger Pramming, Andrew Hjuler Crichton, generalsekretær i Advokatsamfundet, og Maja Løvbjerg Hansen, jurist og direktør hos Stenbroens Jurister, som bl.a. vil debattere, hvordan det egentlig står til med den danske retsstat, og hvordan vi som advokater kan være med til at styrke borgernes retssikkerhed og værne om den danske retsstat.”

seneste nyheder

maj 2024

Advokat René Offersen er af Sagførernes Auktioners Legat blevet tildelt et uansøgt hæderslegat på kr. 20.000 som anerkendelse af hans indsats for at løfte advokatstanden.