nyheder : februar 2024

Retsstaten til debat

Som advokater har o:c et godt indblik i retsstatens styrker og svagheder. Vi deltager derfor gerne i den offentlige debat: Torsdag den 8. februar 2024 på Rahbeks Højskole, der har inviteret til debat med deltagelse af fhv. minister Claus Hjort Frederiksen, fhv. efterretningschef Lars Findsen, lektor Jakob Holtermann og advokat Jonas Christoffersen. Løjerne styres af Rahbek Højskoles formand, Mia Amalie Holstein.

Advokat Jonas Christoffersen siger:
”Danmark har ét af verdens bedste og mest tillidsvækkende retssystemer, både hvis man spørger fagfolk og hvis man spørger befolkningen. Tilliden til domstolene, ombudsmanden, politiet og det politiske system ligger højt, og korruptionen i bund. Jeg er som advokat ofte forundret og bekymret over det jeg ser i sagerne, men alligevel drager jeg til debatten med spørgsmålet, om vi har for travlt med at tale retsstaten ned og er for dårlige til at se det gode i systemer.”

Arrangementet er udsolgt og kan med andre emner på Rahbeks Saloner ses her.

seneste nyheder

maj 2024

Advokat René Offersen er af Sagførernes Auktioners Legat blevet tildelt et uansøgt hæderslegat på kr. 20.000 som anerkendelse af hans indsats for at løfte advokatstanden.